Fabrica unde și-a început cariera Pavel Filip. A produs ciocolate!

Președintele Organizației Municipale PDM Chișinău, Pavel Filip, ministru degrevat al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, a avut parte, ieri, de o întâlnire emoționantă. În cadrul campaniei de consultare cu cetățenii, pe care PDM o desfășoară în această perioadă, Pavel Filip a vizitat fabrica de bomboane ”Bucuria”, acolo unde și-a început cariera profesională.

Oficialul a ținut să viziteze sălile de producție pentru a vedea schimbările care au avut loc la întreprindere și pentru a discuta cu muncitorii despre grijile și nevoile lor.  big_img_0425

Olga Căluș a lucrat anterior cu democratul și de atunci a rămas cu un loc de muncă stabil la fabrica Bucuria. ”Până a veni Pavel Filip a venit la cârma fabricii se lucra în săptămâni incomplete, iar salariile erau mici. Datorită managementului eficient în scurt timp volumele de producție și vânzări s-au dublat, iar fabrica a început să lucreze la o capacitate sporită, lucru pe care oamenii l-au simțit în buzunarele lor. Ne dorim același management și la nivel de țară”, a spus angajata.

Pavel Filip a declarat că își amintește cu emoții pozitive de cei 17 ani lucrați la fabrică, alături de oameni de harnici și de nădejde.
La întrevedere a participat și președintele Organizației Municipale a Femeilor democrate, Monica Babuc, ministru degrevat al Culturii.

Ea a menționat că fabrica ”Bucuria” este o carte de vizită a țării, iar produsele cu această marcă îmbină calitatea, prețul rezonabil și tendința spre un mediu sănătos de viață. ”Ne trebuie astfel de fabrici, ne trebuie o industrie în creștere pentru a face din Chișinău o capitală puternică a Republicii Moldova. Vrem un Chișinău care să fie deja un reper european în industrie, în servicii și în cultură, o capitală care să atragă investiții, care să atragă tinerii care vor să treacă cu traiul aici”, a accentuat Monica Babuc.

Mihaela Rotari

Share