30 de tineri vor beneficia de burse anuale, de 10 000 mii lei, în cadrul unui program

30 de tineri vor beneficia de burse anuale, de 10 000 mii lei, în cadrul unui program

30 de tineri vor beneficia de burse anuale în valoare de 10 000 mii de lei fiecare în cadrul Programului „Burse pentru Viitorul Tău!”. Ieri a avut loc ceremonia de premiere a finaliștilor programului, care a ajuns la cea de-a V-a ediție.  

În acest an, la concurs au participat 119 de studenţi, de la 17 instituţii de învăţământ superior din ţară.

În rezultatul evaluării dosarelor depuse, de către Comisia de Experţi Independenţi nominalizată în cadrul programului, au fost selectaţi 30 de finalişti, care vor beneficia de burse anuale în valoare de 10 000 mii de lei fiecare.

„Burse pentru Viitorul Tău!” este o continuare a programului „Burse Suplimentare pentru Tinerii din Familii Dezavantajate”, care a fost lansat în 2010 de către Centrul de Informaţii Universitare (CIU) şi a fost realizat pe parcursul a trei ediţii (până în anul 2012) cu sprijinul Fondului de Urgenţă/Fundaţiile pentru o Societate Deschisă.

Începând cu anul 2014, proiectul este implementat de către CIU, cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării şi Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale.

Mihaela Rotari

Share