Un bărbat din Bălți s-a „jucat” cu poliția și a primit două amenzi

Un bărbat din Bălți s-a „jucat” cu poliția și a primit două amenzi

La 5 februarie, curent,  doi inspectori de patrulare din cadrul Regimentului Nord al INP dislocaţi la postul fix Gara Bălţi ,,Slobozia”, au observat un bărbat care, sub influienţa alcoolului îşi satisfăcea necesităţile fiziologice în preajma Secţiei bagaje de pe teritoriul gării.

Oamenii legii s-au apropiat de bărbat pentru a-i stabili identitatea şi  documenta ilegalitatea comisă.

În privinţa  bărbatului, în vîrstă de 40 de ani, domiciliat în municipiul Bălţi, a fost iniţiată  procedura contravenţională cu întocmirea unui proces verbal pentru ”Huliganism” şi  aplicarea unei amenzi în mărime de 1 000 de lei.

Ulterior, la Inspectoratul de poliţie Bălţi a parvenit un apel telefonic, precum că doi poliţişti de patrulare au maltratat un cetăţean şi l-au deposedat de telefonul mobil şi banii de buzunar. Potrivit ”denunţătorului”, incidentul a avut loc pe teritoriul Gării Auto din Bălţi.

Drept urmare a măsurilor de investigaţie întreprinse de către superiorii din cadrul Regimentului de patrulare şi celor din grupul de documentare  a IP Bălţi s-a stabilit, că apelul telefonic a  fost efectuat de către bărbatul documentat anterior pentru acţiunile sale huliganice de pe teritoriul  găaii. Contravenientul a recunoscut că a hotărît în aşa mod să se răzbune pe poliţişti pentru faptul că a fost sancţionat. Dînsul a efectuat un apel telefonic fals în adresa forțelor de ordine, fapt, pentru care a fost sancţionat  cu  o amendă în mărime de 400 de lei.

Doina Secrieru

 

Share