PVE – la Ambasada Federației Ruse, a desfășurat un flashmob

PVE – la Ambasada Federației Ruse, a desfășurat un flashmob

De Ziua Independenței Republicii Moldova, Partidul Verde Ecologist (PVE) a desfășurat un flashmob în fața Ambasadei Federației Ruse în Chișinău, informează Oficial.

Potrivit unui comunicat de presă, „activitatea dată a fost organizată în susținerea declarației Partidului cu privire la intensificarea activităților militare a trupelor de ocupație a Federației Ruse și necesității de evacuare a Trupelor și munițiilor străine de pe teritoriul Republicii Moldova și implementării Rezoluției Partidului Verde European din 2016”.

De menționat că, tot astăzi, reprezentanții PVE au încercat să depună flori la Ștefan cel Mare și Sfânt, însă, potrivit lor, poliția nu le-a permis.

„De Ziua Independenței pentru prima dată am fost opriți de a depune flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Cordonul de poliție ne-a răspuns scurt și clar –  nu se poate. Suntem noi oare încă independenți? Oricum am fost și ne-am închinat celor monumentului celor care pe bune au luptat pentru independent”, au scris reprezentanții PVE, pe o rețea de socializare.

Doina Secrieru

Share