Altercații în centrul Capitalei! Maia Sandu: „Am fost agresați de către poliție” (VIDEO)

Altercații în centrul Capitalei! Maia Sandu: „Am fost agresați de către poliție” (VIDEO)

Mai multe altercații s-au produs astăzi dimineață în centrul Chișinăului. Despre aceasta au comunicat liderii PAS și Partidului Platforma DA, informează Oficial.

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a chemat oamenii să vină la protest.

„Am fost agresați de către poliție. Uzurpatorul a hotărât că noi nu avem dreptul să sărbătorim Ziua Independenței. Oamenii în vârstă, aici, au fost târâți de către polițiști, au fost agresați. Noi îi invităm pe toți”, a precizat Sandu.

Prin urmare, liderul Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a vorbit despre gravitatea lucrurilor produse în centrul capitalei.

„Lucrurile care s-au produs aici sunt extrem de grave, aici nu mai vorbim despre furtul miliardelor, voturi furate, democrație, este vorba despre un regim criminal, care a pus în aplicare arma. Ei au pus în aplicare bâta polițienească, care a atentat la protestul nostru pașnic, democratic din fața monumentului Ștefan cel Mare. Am vrut să marcăm cea de-a 27 aniversare a Republicii Moldova. Veniți să protestăm împreună, veniți alături de noi”, a vorbit el.

Mihaela Conovali 

Share