Doi tineri – reținuți cu droguri în sectorul Râșcani al Capitalei

Doi tineri – reținuți cu droguri în sectorul Râșcani al Capitalei

În cadrul patrulărilor demarate de către echipajele mobile ale Batalionului Patrulare şi Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, poliţiştii au reţinut şi documentat doi indivizi, suspectaţi de păstrare şi consum de substanţe narcotice.

Astfel, pe o stradă din sectorul Râşcani, poliţiştii au observat doi bărbaţi, care manifestau un comportament neadecvat fiind suspectaţi de consumul drogurilor.

Aceştia s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 28 şi 31 de ani, asupra cărora a fost depistat un plic în care se afla o substanţă necunoscută.

Ambii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

Mihaela Rotari 

Share