Champions League – Real şi Bayern, calificate practic în semifinale

Champions League – Real şi Bayern, calificate practic în semifinale

Real Madrid, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor la fotbal, a făcut un pas mare spre semifinalele competiţiei după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0 (1-0), chiar pe terenul acesteia, în prima manşă a sferturilor de finală.

Madrilenii s-au impus prin ”dubla” senzaţionalului Cristiano Ronaldo (3, 64) şi prin reuşita lui Marcelo (73). Vedeta portugheză a deschis rapid scorul, în min. 3, cu o reluare din careu, la centrarea lui Isco. Ronaldo a tranşat soarta partidei în min. 64, când a înscris spectaculos din foarfecă, la centrarea lui Dani Carvajal. Brazilianul a semnat al treilea gol al oaspeţilor (73), după o combinaţie cu Ronaldo.

Bayern Munchen a învins-o pe Sevilla FC cu scorul de 2-1 (1-1) pe stadionul ”Ramon Sanchez Pizjuan”, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Andaluzii au deschis scorul prin Pablo Sarabia (32), dar s-au aflat în avantaj doar cinci minute, pentru ca Bayern a egalat în urma autogolului lui Jesus Navas (37), la centrarea lui Ribery. Victoria bavarezilor a fost adusă de un spaniol, Thiago Alcantara marcând în min. 68.

sursa: agerpres.ro

Share