PAS a lansat o platformă de donații on-line

PAS a lansat o platformă de donații on-line

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) anunță o premieră pentru politica moldovenească. Este vorba despre lansarea unei platforme de donații online, prin care orice cetățean al Republicii Moldova și deținător de card va putea, în mai puțin de 5 minute, să contribuie financiar către partid, transmite Oficial.

Lansarea acestei platforme permite partidului să faciliteze procesul de finanțare și să consolideze eforturile PAS de finanțare democratică – contribuții mici de la mulți susținători. „Credem că finanțarea corectă și transparentă este ingredientul-cheie al făuririi democrației interne în partid și, în consecință, a promovării oamenilor competenți și integri care să fie capabili să aducă schimbări pozitive radicale în țară. Democrația unei țări este direct legată de finanțarea partidelor”, se spune într-un comunicat de presă al partidului.

Contribuțiile financiare colectate de PAS vor merge către chiria oficiului, activitățile de comunicare, imprimarea materialelor promoționale, cheltuielile de transport și consolidarea organelor de partid din teritoriu.

Orice cetățean al Republicii Moldova, care își generează veniturile în interiorul țării și are un card emis în Republica Moldova, va putea contribui financiar cu o sumă care poate varia între 50 și 5 000 lei.

PAS amintește că a lansat luna trecută si o platformă online de abonare la ziarul PAS.

Doina Secrieru

Share