Deputatul Violeta Ivanov despre probabilitatea de a candida la Primăria capitalei

Deputatul Violeta Ivanov despre probabilitatea de a candida la Primăria capitalei

În cadrul unui interviu acordat portalului tribuna.md, deputatul democrat, Violeta Ivanov, Președinte al Comisiei politică externă și integrare europeană a Parlamentului Republicii Moldova, a fost întrebată: În ce măsură e afectat climatul de lucru din Parlament de referendumul de demitere a Primarului capitalei?

„Nicidecum. Considerăm că referendumul respectiv nu are nimic cu problemele reale ale municipiului Chișinău, ale locuitorilor orașului. Este o inițiativă strict electorală, un joc politic dintre socialiștii și liberalii”, a declarat ea.

Întrebată dacă ar fi tentată să candideze, dacă Primarul capitalei va fi demis şi vor fi organizate alegeri anticipate, Violeta Ivanov a răspuns: „Decizia de a candida la orice funcție se poate lua doar în echipă. Eu fac parte din echipa PDM, iar pentru mine cel mai important este să-mi fac treaba acolo unde este nevoie de mine și deciziile de o asemenea natură să le iau împreună cu colegii mei. Actualmente prioritatea mea este mandatul de deputat”.

Share