Platforma DA: Averile celor care au furat miliardele vor fi confiscate, când vom veni la guvernare

Platforma DA: Averile celor care au furat miliardele vor fi confiscate, când vom veni la guvernare

Partidul Platforma Demnitate și Adevăr susține că, liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a cheltuit aproximativ 3 milioane de lei pentru mitingul din 13 ianuarie 2016, organizat în susținerea sa pentru funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova, informează Oficial.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a prezentat un document ce prezintă aceste cheltuieli.

„Pe data de 13 ianuarie, în acest scuar au fost aduși mai mulți oameni contra unei sume de 2.800.993 de lei, pentru a face figurație. Iată cum acest individ care deține peste 90% din televiziuni, ne minte. Ne minte spunându-ne că oamenii vin din propria lor inițiativă să-l sprijin”, a declarat Andrei Năstase

Vicepreședintele formațiunii, Alexandru Slusari, a declarat că suma aceasta este doar o mică părticică din „miliardele pe care i-a furat de la noi toți și acum îi cheltuie în propriul interes”.

Totodată, membrii Platformei DA au promis că atunci când vor ajunge la guvernare „justiția va fi eliberată, iar celor care au furat miliardele le vor fi confiscate averile”.

Doina Secrieru 

Share