Politician: Se vor folosi toate metodele, inclusiv cele aflate sub limita legalității

Politician: Se vor folosi toate metodele, inclusiv cele aflate sub limita legalității

În cadrul unui interviu acordat portalului tribuna.md, vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean a fost întrebat: Cum credeţi că va evolua situaţia politică în continuare?

„Sunt absolut sigur că ne așteaptă un an pre-electoral foarte fierbinte, reieșind din faptul că se pregătește cea mai complicată și chiar periculoasă campanie electorală. Miza este viitorul țării, dar și viitorul unor personaje politice concrete, iar asta înseamnă că se vor folosi toate metodele, inclusiv cele aflate sub limita legalității. Mă refer la coruperea electoratului, lucru care spre marele meu regret, încă funcționează în Moldova. Noi ne vindem votul pentru 100 lei, după care vrem viață de mii de euro. Este imposibil acest lucru”, a declarat el.

În opinia sa, „vor fi presiuni, dosare, poate chiar un șir nou de arestări și condamnări menite să imprime ideea că anumite partide sunt rele, iar altele, din contra, sunt unica soluție bună pentru țară”.

„Sper foarte mult că în toată vâltoarea acestor evenimente politice, care urmează să se desfășoare în viitorul an, cetățenii Republicii Moldova vor reuși să deslușească adevărul, iar eu și colegii mei vom rămâne cei care vor aduce acest adevăr la ușa și poarta alegătorilor. Pentru că adevărul, chiar și mai târziu, dar întotdeauna învinge”, a mai spus politicianul.

Share