Un studiu sociologic, lansat de PDM! Plahotniuc: Ne va permite să…

Un studiu sociologic, lansat de PDM! Plahotniuc: Ne va permite să…

Partidul Democrat din Moldova (PDM) lansează un amplu studiu sociologic. Anunțul a făcut astăzi, după ședința săptămânală a partidului, de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, informează Oficial.

 Vlad Plahotniuc a declarat că studiul va permite verificarea modului în care cetățeanul percepe activitatea Guvernului, dar și să facă schimbările necesare acolo unde e cazul.

„Urmărim prin aceste acțiuni ca activitatea Guvernului să corespundă integral așteptărilor cetățenilor noștri”, a precizat el.

Totodată, liderul PDM a menționat că a avut „o discuție foarte serioasă” cu colegii săi despre situația în care este RM în acest moment, în domeniul alimentației, referindu-se atât la alimentele care sunt comercializate în magazine, cât și la cele livrate în școli, grădinițe, instituții publice.

În context, Vlad Plahotniuc a mai spus că un alt subiect discutat astăzi a fost cel al situației drumurilor. „Am constatat că sunt bani de atâția ani în acest domeniu, dar instituțiile nu au fost în stare să găsească soluții ca să-i folosească pentru lucrări de construcție sau reabilitarea drumurilor. Urmează ca Guvernul să vină cu o analiză în următoarele zile privind soluții, prin care ar permite de a utiliza fondurile externe pe care le avem pentru drumuri și a începe rapid lucrările de reconstrucție a drumurilor. În unele situați s-ar putea să fie nevoie de operat modificări legislative, iar în altele să fie chiar nevoie de concedierea anumitor persoane. Cert este că, vom face tot ce este necesar pentru a  mișca lucrurile în acest domeniu”, a conchis Plahotniuc.

 

Doina Secrieru 

Share