Andrian Candu i-a transmis un mesaj de felicitare ambasadorului SUA la Chișinău cu prilejul Zilei Independenţei

Andrian Candu i-a transmis un mesaj de felicitare ambasadorului SUA la Chișinău cu prilejul Zilei Independenţei

Președintele Parlamentului Andrian Candu a adresat un mesaj de felicitare Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al  Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova,  James D. Pettit cu prilejul Zilei Independenței a SUA.  În mesaj se menționează :

”Excelență,

În numele Parlamentului Republicii Moldova şi al meu personal, îmi face o deosebita plăcere să Vă adresez, Dumneavoastră și întregii națiuni americane, sincere felicitări, însoțite de urări de pace sănătate și bunăstare, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Statelor Unite ale Americii – Ziua Independenței.

Celebrarea celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre îmi oferă posibilitatea să constat că, pe parcursul acestui sfert de secol, dialogul moldo-american a cunoscut o evoluție ascendentă, bazată pe o relație strânsă de prietenie, principii și valori comune.

Sunt convins că intensificarea colaborării noastre, bazată pe bună înțelegere și respect, va servi drept o platformă importantă suplimentară pentru avansarea unei cooperări eficiente, care va contribui în mod decisiv la dezvoltarea consecventă a relațiilor reciproc avantajoase între ambele țări.

Folosesc acest prilej pentru a reitera Excelenței Voastre și întregului popor american cordiale felicitări, şi rog să acceptaţi asigurările înaltei mele consideraţii”.

 

 

Share