S-au fâstâcit la vederea poliţiştilor! Unul a încercat să fugă, iar altul se încurca în declarații (Video)

S-au fâstâcit la vederea poliţiştilor! Unul a încercat să fugă, iar altul se încurca în declarații (Video)

Echipajele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut recent doi indivizi, asupra cărora au fost depistate nişte sacoşe cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare etnobotanicelor.

În cadrul patrulărilor organizate în raza sectorului Buiucani, un echipaj mobil 902 a observat un tânăr deplasându-se pe strada Alba Iulia, care avea un comportament dubios. Acesta a fost stopat de poliţişti şi i-au acordat câteva întrebări, la care individul se încurca în declaraţii. Ulterior, asupra lui a fost găsită o sacoşă cu o masa vegetală de origine necunoscută. El s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei cu vârsta de 26 ani.

Un al tânăr a fost observat într-un parc din sectorul Râşcani al Capitalei, care ar fi încercat să fugă într-o direcţie necunoscută la apariţia poliţiştilor. El a fost reţinut imediat, fiind depistată asupra lui de asemenea o sacoşă cu o masă vegetală mărunţită. Respectiv el a fost escortat la Inspectorat pentru documentare, care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 ani.

În ambele cazuri au fost iniţiate procese penale, iar în dependenţă de rezultatele expertizelor criminalistice suspecţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Рисунок1-32

Maria Roșca

Share