Șeful IGP alături de 30 de polițiști au donat sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, dăruieşte viaţă”

Șeful IGP alături de 30 de polițiști au donat sânge în cadrul campaniei „Donează sânge, dăruieşte viaţă”

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, alături de mai mulți angajați ai Poliției Naționale,  au participat astăzi, 1 martie curent, la un eveniment de caritate ce vine să completeze rezervele naționale de sânge, potrivit unui comunicat de presă.

Acțiunea, organizată la nivel național cu genericul “O primăvară de vis, plină de dăruire de viață!”, s-a desfășurat în incinta unui centru comercial din capitală și a fost organizată de Ministerul Sănătații,  Centrul Naţional de Transfuzie a Sîngelui și Uniunea Națională a Tineretului și Studenților.

Campania are un scop nobil de a ajuta și forma o legătură directă cu societatea, contribuind prin donarea de sânge la salvarea de vieți omenești, or polițistul este prietenul de nădejde al cetățeanului, pregătit mereu să intervină pentru a asigura ordinea publică și a combate criminalitatea.

La finele evenimentului, șeful IGP Alexandru Pînzari, a fost menționat cu dimplomă pentru activitatea prodigioasă în promovarea și organizarea donării de sânge voluntară și neremunerată, din partea Ministerului Sănătații.

Menționăm că acţiunea este organizată în fiecare an pentru a promova ideea donării benevole de sânge şi pentru a spori numărul donatorilor voluntari, angajații Poliției Republicii Moldova participând la aceste acțiuni de fiecare dată.

Dacă sângele înseamnă viaţă, donarea înseamnă speranţă!

j j1 j2 j3

Mihaela Rotari

Share