Mesajul de felicitare al viceprim-ministrului, ministrului Economiei, Octavian Calmîc, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Mesajul de felicitare al viceprim-ministrului, ministrului Economiei, Octavian Calmîc, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Stimați colegi! 

Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, adresez întregului colectiv al Ministerului Economiei și instituțiilor din subordine, cele mai sincere felicitări şi urări de bine, prosperitate şi bunăstare.

 Anul ce se încheie a fost unul greu, însă trebuie să fim optimiști și să avem încredere în forța noastră ca colectiv, deoarece doar fiind uniți avem șansa de a realiza toate proiectele și programele asumate. 2016 a fost anul în care, după o perioada grea prin care a trecut Republica Moldova, am reușit să depășim o parte dintre problemele acumulate pe parcursul anilor precedenți și să le oferim cetățenilor speranța pentru o viață mai bună! 

În noul an vom continua pe drumul început și ne vom respecta angajamentele asumate în fața oamenilor. Anul care vine este unul plin de provocări și de momente importante, realizarea cărora depinde în mare măsură de noi toți, deoarece numai uniți putem rezista și face lucruri frumoase. Pentru a reuși, vă îndemn să ne căutăm fiecare resursele interne și motivația de a face schimbarea până la capăt, de a transpune în viață  

Dragi prieteni! Vă doresc un an de înțelepciune și bunăstare, marcat de  realizări frumoase şi remarcabile în activitatea profesională, mai înalt în aspirații şi plin de succes. Fie ca farmecul şi liniștea sărbătorilor de iarnă să vă umple sufletele şi casele de bucurie, armonie şi căldură, pace şi speranță.

 LA MULȚI ANI! 

Cu respect,

Octavian CALMÎC,

viceprim-ministru,

ministru al Economiei

Share