Ofițerii SIS – cei mai buni la tras cu arma (foto)

Ofițerii SIS – cei mai buni la tras cu arma (foto)

Selecţionata Serviciului de Informaţii şi Securitate s-a clasat pe locul I în cadrul  competiţiilor sportive la trageri din armele de luptă, cu participarea organelor de ocrotire a normelor de drept naţionale.

Pentru obţinerea performanţelor sportive au concurat echipele Serviciului de Informaţii şi Securitate, Ministerului Afacerilor Interne, Centrului Naţional Anticorupţie şi Departamentului Instituţii Penitenciare. Competiţiile s-au desfăşurat la Clubul Sportiv Central „DINAMO” din mun. Chişinău şi au avut drept scop sporirea prestigiului,  şi a imaginii organelor de forţă,  perfecţionarea abilităţilor profesionale ale angajaţilor, schimbul de experienţă şi consolidarea relaţiilor de cooperare interinstituţională.

Participanţii au disputat întâietatea în cadrul a două clasamente, cel pe echipe şi clasamentul individual. În urma confruntărilor şi obţinerii celui mai înalt punctaj la trageri din diverse  arme de foc, selecţionata Serviciului de Informaţii şi Securitate s-a  dovedit a fi cea mai bună, clasându-se pe locul I pe echipe.  Totodată, ofiţerii de informaţii  s-au poziţionat pe primele două locuri şi  la probele individuale de trageri din „Puşcă” şi, respectiv, „pistolul PM1”. De menţionat că, în ultimii cinci ani, membrii selecţionatei SIS, de patru ori,  au cucerit aurul în cadrul competiţiilor sportive la trageri din armele de luptă.

Potrivit SIS, medalia de argint, în clasamentul general, i-a revenit echipei Ministerului Afacerilor Interne, iar cea de bronz – ofiţerilor Centrului Naţional Anticorupţie.

img_1092 img_1106 img_1127 img_1154

Mihaela Rotari

Share