Marea Britanie va susţine în continuare procesul de reforme în care ţara noastră s-a angajat plenar

Marea Britanie va susţine în continuare procesul de reforme în care ţara noastră s-a angajat plenar

Viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii a primit-o astăzi pe ambasadorul agreat al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova Lucy Rebecca Joyce, cu prilejul prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Potrivit unui comunicat de presă, Viceministrul Darii i-a urat succes ambasadorului Lucy Joyce în exercitarea mandatului şi a asigurat-o de sprijinul deplin al părţii moldoveneşti.

În cadrul întrevederii, a fost exprimat interesul comun pentru consolidarea dialogului politic bilateral şi impulsionarea relaţiilor comercial-economice dintre cele două ţări. Oficialul moldovean a menţionat importanţa susţinerii acordate de către Marea Britanie în procesul transformărilor democratice, economice şi sociale în Republica Moldova. În particular, el a mulţumit pentru asistenţa acordată ţării noastre prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare al Guvernului britanic.

La rândul său, ambasadorul Lucy Joyce l-a asigurat pe oficialul moldovean de disponibilitatea autorităţilor de la Londra de a susţine în continuare procesul de reforme în care ţara noastră s-a angajat plenar.

 

Mihaela Rotari

Share