Iurie Dîrda: Din păcate, noua sesiune parlamentară va fi afectată de campania electorală

Iurie Dîrda: Din păcate, noua sesiune parlamentară va fi afectată de campania electorală

Deputatul Iurie Dîrda consideră că, din păcate, noua sesiune parlamentară va fi afectată puternic de campania electorală a alegerilor prezidenţiale.

 „Totuşi, noi, liberalii vom face tot posibilul pentru a asigura un climat de lucru normal în Parlament, pentru că de deciziile Legislativului, de modul în care vom reuşi să ne organizăm depinde dezvoltarea R. Moldova”, a declarant el în cadrul unui interviu pentru Ziarul Național.

 Deputatul a spus că PL va pune în capul mesei şi în continuare acele activităţi ce reies din realizarea obiectivului de integrare europeană, din relaţia cu partenerii de dezvoltare şi, în primul rând, cu FMI, din reformele absolut necesare pentru democratizarea din continuare a ţării etc. „Să nu uităm că în noua sesiune va trebui să adoptăm Legea bugetului de stat pentru anul viitor, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat, Legea fondurilor obligatorii de asigurare medicală. Acestea sunt documente esenţiale pentru cetăţeni, care vor marca întreg anul 2017, de aceea, evident, că vom depune eforturi nu doar pentru adoptarea lor la timp, ci şi pentru asigurarea calităţii lor”, a adăugat Iurie Dîrda.

 

Mihaela Rotari

Share