Renato Usatîi: Așa-numită „luptă cu unionismul” distrage atenția de la situația reală din țară

Renato Usatîi: Așa-numită „luptă cu unionismul” distrage atenția de la situația reală din țară

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi consideră că lupta cu unionismul nu aduce nici un beneficiu. Mai mult – aceasta distrage atenția de la subiectele grave, ce au loc în R. Moldova.

În discuțiile sale pe facebook, scrie kp.md, Usatîi a menționat că, Partidul Socialiștilor din R. Moldova nu ar trebui să accepte postul de Președinte al Comisiei Electorale Centrale.

“Țineți-vă omul acasă, pentru că noi  vom avea  pretenții serioase la voi. Un singur om al vostru, nu va decide nimic. Iar pe noi, opoziționerii, nu ne va proteja”, a spus Usatîi,

În opinia sa,  un socialist la conducerea CEC este foarte comod  pentru regimul de la guvernare, care va  putea argumenta astfel  falsificarea numărării  voturilor la alegeri și referendumuri.

“Plahotniuc va spune,  nu eu am numărat voturile. A numărat omul lui Dodon.  De aceea, Igor Nicolaevici nu trebuie să numiți omul Dvs. la CEC, noi nu vă vom învinui că nu ați luptat pentru acest post”, a spus Usatîi.

Politicianul mai crede că așa numită „luptă cu unionismul”, inițiată de PSRM, nu aduce beneficii, mai mult – distrage atenția de la lupta opoziției cu regimul criminal.

“Dodon spune că noi nu luptăm cu unionismul. Băieți, unionismul astăzi nu reprezintă pericol. Este o invenție pentru a ne distrage de la scopul real. Scopul real  – să eliberăm Moldova, care astăzi este capturată  și să obținem alegeri parlamentare anticipate”, mai spune Usatîi.

Mihaela Rotari

Share