Vitalie Vrabie a solicitat tuturor colaboratorilor să demonstreze o atitudine profesionistă și responsabilă

Vitalie Vrabie a solicitat tuturor colaboratorilor să demonstreze o atitudine profesionistă și responsabilă

Directorul General al Serviciului Vamal Vitalie Vrabie a anunţat demararea modernizării posturilor vamale, în aşa fel încât acestea să corespundă normelor contemporane. Declaraţia a fost făcută astăzi, în cadrul unei vizite de lucru desfăşurate la Postul Vamal Intern (PVI) Chișinău 3/Cricova, potrivit unui comunicat de presă. 

Vitalie Vrabie a menționat importanța dezvoltării infrastructurii posturilor de control, un element determinant în asigurarea unei bune funcționări a sistemului vamal per ansamblu, prin crearea condițiilor favorabile atât pentru agenții economici, brokerii vamali, cât și pentru angajații din aceste structuri.

Tot în cadrul vizitei, Vitalie Vrabie a discutat cu agenții economici și transportatorii aflați pe teritoriul postului, despre măsurile care pot fi luate pentru a îmbunătăţi activitatea. În context, el a solicitat tuturor colaboratorilor să demonstreze o atitudine profesionistă și responsabilă, în vederea asigurării unui nivel înalt al calității serviciilor prestate.

Mai multe astfel de vizite de lucru sunt programate să aibă loc în perioada următoare.

dsc_0486 dsc_0513 dsc_0544

????????????????????????????????????

dsc_0602 dsc_0606 dsc_0622

Mihaela Rotari

Share