Vlad Filat: Cine a câștigat și cine a pierdut dezbaterea?

Vlad Filat: Cine a câștigat și cine a pierdut dezbaterea?

Cine a câștigat și cine a pierdut dezbaterea?

Răspunsul la această întrebare poate fi găsit în cifrele referendumului împotriva Maiei Sandu.

Uneori o astfel de victorie este mai rea decât o înfrângere.

Uneori o astfel de pierdere este mai demnă decât o victorie.

Pentru a satisface capriciul goliciunii, a fost necesar ca Stoianoglo să fie defăimat cu câteva zile înainte de dezbatere și, bineînțeles, în timpul dezbaterii – pe canalele proguvernamentale (celelalte sunt închise).

Maia Sandu nu a avut cu ce să meargă la dezbatere. Zero.

A trebuit să danseze un gopak pe un cap de chibrit, să execute un triplu axel pe un cub de gheață și a reușit undeva. Isteria cu care se agață de putere este mai spectaculoasă decât demnitatea. A mințit fermecător, încântător și magic! Așa ceva nu se învață! Așa te naști!

Pe alocuri părea că e mai convingătoare decât în videoclipul recent când a vorbit în găgăuză!

Ce a arătat această dezbatere?

Haosul. Haosul monstruos pe care Maia Sandu l-a semănat în țară. Haos și dușmănie, care vor rămâne în societate și după alegeri, indiferent de rezultatele acestora.

Maia Sandu pretinde că a asigurat pacea și liniștea în țară? Cu o astfel de pace nici războiul nu este necesar! Este adevărat ce se spune – dezbină și stăpânește!

Alexandru Stoianoglo a devenit politician? Nu! Poate că după un asemenea politician ca Maia Sandu nu mai avem nevoie de un politician la președinție. Avem nevoie de o persoană onestă, rațională și modestă, care își face calm meseria.

Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova 

Share