(VIDEO) Andrei Năstase: Nu votați politic, votați cu oamenii, care au realizat ceva în trecut, care nu au dezamăgit

(VIDEO) Andrei Năstase: Nu votați politic, votați cu oamenii, care au realizat ceva în trecut, care nu au dezamăgit

Andrei Năstase, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, și-a făcut totalizarea campaniei electorale în preajma cetățenii Soroca din orașul Soroca, pe care ulterior, alături de colegi  și susținători au vizitat-o.

În mesajul său, Năstase  a spus că, „campania electorală se termină, dar lupta pentru schimbările profunde în R. Moldova,  abia începe”.

„Am așteptat 4 ani ca să vedem măcar unele schimbări. Vedem însă o țară mai săracă,mai plină de datorii, cu peste  220 mii de oameni mai puțin. Fiecare cetățean plătește zilnic pentru incompetența  Maiei Sandu și PAS.  Mă întreb oare sunt gata moldovenii  gata să-și asume încă 4 ani de incompetență? Eu nu voi accepta asta!”, a spus  politicianul.

Năstase a precizat că a decis să candideze la funcția de Președinte pentru că el și familia nu vor să mai fie imigranți, ci să trăiască acasă în condiții decente.

„Actuala guvernare și-au bătut joc de țara noastră. Duminică  puterea nu  e la ei. Cetățenii vor decide cum să trăim următorii 4 ani, cum va arăta viața noastră. Nu votați politic, votați oameni, uitați-vă ce au realizat în trecut, dacă au fost la putere și v-au dezamăgit  nu extindeți agonia. Nu ascultași ce zic partidele, nu vă lăsați influențați  de spoturi electorale. Votați cu conștiința, cu credința voastră!”, a precizat el.

Năstase a spus că vrea ca R. Moldova să fie condusă de un președinte independent, care să nu fie condus din afară, ci să fie condus de interesul cetățenilor săi.

Share