Andrei Năstase a discutat cu oamenii din Bălți

Andrei Năstase a discutat cu oamenii din Bălți

Andrei Năstase, candidat independent la funcția de președinte al Republicii Moldova, a mers „la Bălți, inima nordului, pentru a discuta din nou cu oamenii simpli – cei care dau viață acestei țări”, informează OFICIAL.

„Am mers pe străzile Bălțiului împreună cu un grup de tineri, cu zâmbete sincere și mâini întinse spre cetățenii pe care îi întâlneam. Oamenii s-au apropiat, ne-au salutat, ne-au strâns mâinile cu încredere și au vorbit despre griji, speranțe si soluții. Le-am oferit pliante din care se pot informa despre cele mai importante teze ale programului meu electoral.

Le-am vorbit despre planul meu pentru relansarea economică a țării, despre cum ne putem reforma educația și sistemul medical, despre aderarea la Uniunea Europeană fără a pierde valorile și tradițiile seculare ce ne definesc ca popor, despre liniște, pace și bună înțelegere”, a comunicat politicianul.

Andrei Năstase a spus că „oamenii s-au interesat de viziunea mea privind combaterea corupției și a contrabandei – două răni vechi ce ne țin în loc”.

„Pensionarii, tinerii, părinții s-au interesat de măsurile pe care le propun pentru a reda demnitatea celor care au muncit o viață întreagă, pentru a oferi oportunități reale celor tineri și, mai presus de toate, pentru a crea condițiile necesare pentru întoarcerea celor din Diasporă acasă, acolo unde le este locul, în sânul familiei și al neamului.

La Bălți, am simțit speranța. Avem șansa să construim o Moldovă mai puternică, mai dreaptă și mai unită”, a subliniat candidatul.

Share