Femeie în vîrstă de 65 ani, agresată şi ameninţată cu moartea în propria casă

Femeie în vîrstă de 65 ani, agresată şi ameninţată cu moartea în propria casă

Polițiștii din cadrul IP Soroca  au reținut,  pentru 72 de ore, un  tînăr de 21 ani,  locuitor al sat. Vădeni, care ar fi agresat o femeie, punîndu-i viața în pericol.

Potrivit poliției, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie curent, o femeie în vîrstă de 65 ani, locuitoare a satului  Vădeni, a fost ameninţată cu moartea, provocîndu-i leziuni care i-ar fi pus viața în pericol.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit,  că suspectul, în stare de ebrietate s-a deplasat la victimă acasă să vorbească cu feciorul acesteia. Văzînd că femeia este singură, a intrat în casă, a luat un cuțit de bucătărie  şi i-a cerut femeii bani. Deoarece victima nu-i avea, suspectul a tăiat-o la gît și a dispărut. Norocul femeii a fost că acesta i-a atins numai pielea și femeia a rămas în viață.

La 19 noiembrie, victima a fost găsită de o rudă, care a și alertat poliția.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, la scurt timp, suspectul a fost reținut și își recunoaște vina. Mai mult decît atît, bănuitul a spus oamenilor legii că pentru a ascunde infracțiunea a ascuns cuţitul în pămînt,  după gospodăria victimei.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tîlhărie,  tentativă de omor și omor intenționat.

Dacă  va fi găsit vinovat, suspectul  riscă închisoare de la 8 la 15 ani.

j

Maria Roşca

Share