PSDE Ungheni a adoptat o Declarație de susținere a referendumului republican constituțional

PSDE Ungheni a adoptat o Declarație de susținere a referendumului republican constituțional

Partidul Social Democrat European și organizațiile sale teritoriale susțin cu fermitate vectorul european al țării. De aceea, conducerea formațiunii îndeamnă toți membrii, susținătorii și simpatizanții PSDE, pe 20 octombrie, să iasă masiv la vot, și să spună „DA” în cadrul Referendumului pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, informează OFICIAL. 

„Îndemnăm și celelalte echipe ale Partidului Social Democrat European să urmeze exemplul colegilor de la PSDE Ungheni!

Credem cu tărie că viitorul țării noastre este în marea familie europeană!”, a menționat PSDE.

Mai jos vedeți Declarația PSDE Ungheni:

„Declarația Organizației Teritoriale Ungheni

Stimați cetățeni ai raionului Ungheni,

Dragi alegători și susținători ai Organizației Teritoriale Ungheni a Partidului Social Democrat European,

Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă îndemna să ieșiți masiv la vot pe 20 octombrie, atunci când în R. Moldova vor avea loc alegerile prezidențiale și Referendumul pro-UE. Suntem cetățeni responsabili și dorim să ne făurim propriul viitor la noi acasă, iar participarea la exercițiul electoral este o datorie civică.

PSDE este un partid care promovează vectorul european și e lesne de înțeles că membrii și susținătorii acestuia, pe 20 octombrie, vor spune DA! Referendumului. Susținem cu tărie integrarea europeană a țării noastre. Uniunea Europeană reprezintă un proiect de pace, democrație și prosperitate, valori pe care le împărtășim și pe care dorim să le consolidăm împreună cu ceilalți membri ai acestei mari familii europene. Credem cu fermitate că viitorul țării noastre este în Uniunea Europeană.

Tot pe 20 octombrie, PSDE va susține și va alege un președinte pro-european. Același lucru vă îndemnăm și pe voi!”.

Share