Irina Vlah, la întâlnire cu locuitorii din Rîșcani și Dondușeni: În calitate de Președinte, voi garanta alegeri corecte pentru Parlament

Irina Vlah, la întâlnire cu locuitorii din Rîșcani și Dondușeni: În calitate de Președinte, voi garanta alegeri corecte pentru Parlament

Irina Vlah, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, a avut duminică mai multe întrevederi în nordul țării.

Politiciana spune, pe canalul său de telegram că, la întâlnirea din Rîșcani, mulți au întrebat-o: „Cum poate Sandu să trădeze atât de deschis interesele propriului popor și să slujească altor țări?”.

„Mă alătur acestei întrebări și o adresez, la rândul meu, președintei pe cale de plecare – cărei țări i-ați jurat credință? Eu voi fi un președinte care unește societatea, implementează programe sociale și lucrează pentru cetățenii săi. Politica dezbinării, cheltuielile inutile pe armament și crearea fricii în societate trebuie să rămână în trecut. Întreaga țară, de la Naslavcea la Giurgiulești, pe 20 octombrie alege un viitor nou. Moldova alege cu inima!”, a precizat Vlah.

La Dondușeni, locuitorii au întrebat-o: „Vă susținem, dar cum putem fi siguri că nu vor fi falsificate voturile?”.

„Din păcate, guvernarea a oferit multe motive să ne îndoim de corectitudinea ei. De la votul prin poștă până la implicarea deschisă a misiunilor diplomatice în campania Sandu, toate acestea ridică semne de întrebare. De aceea, îndemn cetățenii să meargă neapărat la vot și să îi încurajeze și pe cei apropiați să facă la fel. Cu cât mai mulți ne folosim de dreptul nostru de vot, cu atât mai puține șanse are guvernarea să ne fure votul. Ca Președinte, voi garanta alegeri corecte pentru Parlament. Nu am în spate partide politice, așa că voi putea oferi șanse egale pentru toate formațiunile”, a precizat Vlah.

Share