Andrei Năstase: Mulțumesc Germaniei pentru timpul petrecut acolo, pentru studiile oferite copiilor mei, pentru garantarea unor drepturi semnificative

Andrei Năstase: Mulțumesc Germaniei pentru timpul petrecut acolo, pentru studiile oferite copiilor mei, pentru garantarea unor drepturi semnificative

Andrei Năstase, candidat independent la funcția de Președinte al țării, a spus că, „astăzi, 3 octombrie, sărbătorim Ziua Unității Germane, un simbol al puterii unei națiuni de a se ridica deasupra vicisitudinilor istorice și de a găsi drumul spre unitate și progres. Germania a demonstrat lumii că, prin voință comună și determinare, chiar și cele mai adânci separări pot fi depășite”.

„Cunosc Germania din interior. E țara care inspiră încredere, siguranță, care adăpostește oameni din diferite colțuri ale lumii oferindu-le posibilitatea de a se afirma, de a-și dezvolta capacitățile. Mulțumesc Germaniei pentru timpul petrecut acolo, pentru studiile oferite copiilor mei, pentru garantarea unor drepturi semnificative. Germania poate fi un model pentru noi. Un model al calității, încrederii, bunăstării, disciplinii, oportunității de afirmare”, a menționat politicianul.

Potrivit spuselor sale, „Moldova are nevoie de aceeași determinare pentru a-și construi un viitor în care să lăsăm deoparte diferențele și să privim spre un scop comun – prosperitatea și demnitatea fiecărui cetățean. Fie ca exemplul Germaniei să ne inspire și pe noi să fim uniți, să construim împreună un stat puternic și înfloritor, bazat pe solidaritate și respect reciproc”.

„Cu acest prilej, vreau să transmit felicitări călduroase poporului german și acestei exemplare națiuni puternice și unite”, a mai spus Andrei Năstase.

Share