Dorin Recean, la Glodeni, a discutat cu un grup de persoane în etate, a vizitat gimnaziul din Limbenii Noi și a vizitat filiala companiei Quality Hub

Dorin Recean, la Glodeni, a discutat cu un grup de persoane în etate, a vizitat gimnaziul din Limbenii Noi și a vizitat filiala companiei Quality Hub

În cadrul vizitei sale în raionul Glodeni, Premierul Dorin Recean, s-a întâlnit cu un grup de oameni în etate. Discuția s-a axat pe provocările pe care le întâmpină vârstnicii, dar și pe acțiunile întreprinse de Executiv pentru susținerea acestor persoane.

Locuitorii vârstnici ai raionului Glodeni au vorbit despre necesitatea diversificării serviciilor acoperite de Polița de asigurare medicală, insuficiența locurilor de muncă, precum și lipsa transportului public interurban. Totodată, cetățenii s-au referit la prețurile la apă potabilă și gaz, fiind asigurați din nou de premierul Dorin Recean că tarifele nu vor crește în sezonul rece.

De asemenea, Dorin Recean, a vizitat gimnaziul din comuna Limbenii Noi, raionul Glodeni, acoperișul căruia a fost complet reconstruit datorită Programului „Satul European”. Valoarea investiției a fost de peste 3 milioane de lei.

Totodată, a fost vizitată filiala din orașul Glodeni a companiei Quality Hub, care activează în industria automotive. Quality Hub este o companie internațională, cu capital român, cu peste 15 ani de experiență în asamblarea și verificarea calității produselor din industria automotive, electronică și microelectronică.

Share