Nastase: Semnăturile noastre au fost verificate, considerate valabile și urmează a fi VALIDATE!

Nastase: Semnăturile noastre au fost verificate, considerate valabile și urmează a fi VALIDATE!

Andrei Năstase, candidat desemnat de cetățeni la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a anunțat că, după ce miercuri a depus cele 25 000 de semnături în susținerea candidaturii sale la Președinție, azi a fost informat de către reprezentanții CEC de faptul că semnăturile au fost declarate valabile.

„Semnăturile noastre, strânse cu atâta dedicație din toate colțurile țării pe parcursul lunilor august și septembrie au fost verificate, considerate valabile și urmează a fi VALIDATE!

Acest efort colectiv a fost unul susținut și reflectă dorința de schimbare și de implicare a cetățenilor în acest proces democratic. În nume personal și al colegilor mei, doresc să mulțumesc fiecărui semnatar în parte pentru susținerea neprețuită, care ne-a motivat și ne-a dat încredere că suntem pe drumul cel bun. Fără contribuția Dvs, această etapă esențială nu ar fi fost posibil de depășit.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea și ați semnat. Le mulțumesc colectorilor și colegilor mei din echipă care au depus o muncă extraordinară și au mers din casă în casă, au comunicat cu oamenii țării și astfel am devenit o mare familie de oameni dedicați țării”, a declarat politicianul.

Potrivit candidatului, Moldova are nevoie de un președinte dedicat, de un președinte care ascultă oful oamenilor și pune ordine în țară. Trebuie instalată din nou disciplina în instituțiile statului, depolitizarea acestora și aducerea profesioniștilor în instituțiile cheie.

„Ne așteaptă o luptă crâncenă cu sărăcia, cu corupția, cu oligarhii, cu forțele ostile țării și oamenilor. Avem o misiune grea, dar împreună, uniți, vom reuși!

După ce va fi adoptată hotărârea CEC, în ședința ce urmează a avea loc astăzi, la ora 15.00, vom putea porni în cursa pentru președinția Moldovei, în cursa pentru schimbarea în bine a țării noastre și pentru o viață mai bună aici, Acasă”, a mai spus Andrei Năstase.

Precizăm că, candidații la funcția de Președinte încep campania electorală după ce sunt înregistrați oficială în cursa electorală pentru Președinție.

Share