Liderul PLDM: Situația din economia Republicii Moldova este extrem de gravă

Liderul PLDM: Situația din economia Republicii Moldova este extrem de gravă

Fostul Prim-ministru Vlad Filat a citit „Raportul semianual privind executarea bugetului public național și a componentelor acestuia pe anul 2024” și afirmă că raportul dat urmează să fie prezentat în cadrul ședinței Guvernului de astăzi, informează OFICIAL.

„Sunt sigur că membrii guvernului (nici cel care l-a semnat) nu au citit acest raport până la ședință. Dar tare sper că vor dezbate serios datele din raport. Dincolo de bravadă și populisme legate de alegeri, cifrele acestui raport confirmă încă odată ce am spus pe parcursul timpului, că situația din economia Republicii Moldova este extrem de gravă.

O analiză detaliată a acestui raport o voi prezenta mai târziu, însă ce ține de PIB, scăderea continuă a exporturilor, dezastru în agricultură se poate de spus și acum”, a constatat el.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, în context, s-a adresat celor de la Guvern: „Voi cei de la Guvern, citiți atent acest raport, înțelegeți ce reprezintă cifrele din el, dacă nu reușiți, apelați la specialiști (adevărați) și apucați-vă de muncă!”.

Share