Igor Dodon: Domnul Stoianoglo nu e candidatul socialiștilor, el e un politician, un candidat independent

Igor Dodon: Domnul Stoianoglo nu e candidatul socialiștilor, el e un politician, un candidat independent

Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), spune că „Alexandr Stoianoglo nu e candidatul socialiștilor la funcția de Președinte al țării, el este un politician, candidat independent”, informează OFICIAL.

„Domnul Stoianoglo este primul candidat înregistrat și va fi primul în buletinul de vot.

Domnul Stoianoglo nu e candidatul socialiștilor, el e un politician, un candidat independent. Cei care vor vota pentru Alexandr Stoianoglo nu vor vota pentru socialiști, însă, toți socialiștii, sper foarte mult, vor vota pentru el”, a declarat politicianul în cadrul emisiunii sale online.

Igor Dodon a mai spus că ei au sondaje interne și candidatul lor va accede în turul al doilea.

„Noi avem sondaje interne, la fiecare 2-3 săptămâni. Noi cunoaștem, deja e evident, că domnul Stoianoglo va ieși în turul doi cu Maia Sandu… Nu voi comenta sondajele desenate din spațiul public”, a mai spus el.

Liderul PSRM a punctat că socialiștii vor face campanie constructivă, fără atacuri, și vor fi activi în teritoriu.

„Noi avem infrastructură foarte bună și acest lucru a fost demonstrat la colectarea semnăturilor, când în 2 zile am colectat 26 de mii de semnături”, a mai declarat fostul șef de stat.

Amintim că, Alexandr Stoianoglo a fost înregistrat în calitate de candidat la funcția de Președinte al țării, fiind desemnat de PSRM.

Share