Ion Ceban, de hramul localității Bubuieci: Le-am urat tuturor locuitorilor din suburbie multă sănătate, pace și liniște în case

Ion Ceban, de hramul localității Bubuieci: Le-am urat tuturor locuitorilor din suburbie multă sănătate, pace și liniște în case

Primarul general, Ion Ceban, a felicitat în această seară locuitorii comunei Bubuieci cu ocazia sărbătorii Hramului Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”.

„Le-am urat tuturor locuitorilor din suburbie multă sănătate, pace și liniște în case. Mă bucur să văd oameni gospodari și frumoși la Bubuieci. Copiii să crească sănătoși, iar bătrânii să fie respectați. Dezvoltarea municipiului Chișinău are loc împreună cu suburbiile din componența acestuia”, a menționat Ion Ceban.

La Bubuieci, Primăria Chișinău, în parteneriat cu administrația locală, a implementat un șir de proiecte necesare oamenilor.

„Împreună edificăm, în premieră, o grădiniță în satul Bîc, am modernizat și continuăm să investim în cele două grădinițe din comună, vom începe construcția unui bloc de studii la liceu, am edificat un sediu nou pentru centrul de sănătate din satul Bîc și susținem eforturile comunității în îmbunătățirea infrastructurii drumurilor, extinderea rețelelor de canalizare și apeduct.

La solicitarea locuitorilor, am deschis rute de autobuz și am eficientizat liniile existente”, a declarat edilul.

Este vorba despre investiții de aproape 16 milioane de lei, iar alte aproape 14 milioane de lei sunt în proces de implementare.

Primăria municipiului Chișinău adresează urări de bine tuturor locuitorilor din Bubuieci cu ocazia Zilei Hramului.

Share