Dodon: În ultimele săptămâni, sentimentul de mândrie și patriotism i-a unit pe cetățenii Republicii Moldova din toate colțurile lumii

Dodon: În ultimele săptămâni, sentimentul de mândrie și patriotism i-a unit pe cetățenii Republicii Moldova din toate colțurile lumii

“În ultimele săptămâni, sentimentul de mândrie și patriotism i-a unit pe cetățenii Republicii Moldova din toate colțurile lumii. Cu emoții, mulți dintre compatrioții noștri au urmărit evoluțiile sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice de vară 2024” – a declarat Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), informează OFICIAL. 

Potrivit politicianului, echipa noastră națională a adăugat patru medalii importante în palmaresul său. Denis Vieru și Adil Osmanov au câștigat medalii de bronz la judo, Serghei Tarnovschi a obținut „bronzul” în competițiile de canoe pe distanța de 1000 de metri, iar Anastasia Nichita a devenit vicecampioană olimpică la lupte libere. Au fost obținute rezultate bune și în alte discipline sportive. Sportivii noștri au fost aplaudați de întreaga lume și a fost absolut meritat.

“Îi felicit sincer pe toți membrii echipei naționale a Moldovei și antrenorii lor pentru rezultatele excelente. Determinarea voastră de a câștiga, calitățile sportive deosebite și spiritul de luptă sunt pentru noi toți un exemplu care inspiră. Să știți că sunteți adevărați eroi și întreaga țară este mândră de voi!”, a conchis Igor Dodon.

Share