Irina Vlah: În peste două decenii de când fac politică, tot timpul am pus interesele oamenilor în capul mesei

Irina Vlah: În peste două decenii de când fac politică, tot timpul am pus interesele oamenilor în capul mesei

Politica este calea cea mai directă și mai eficientă care îmi permite implic și schimb în bine viața oamenilor. Politica îți oferă tot instrumentariul necesar în acest sens. Declarațiile au fost făcute de Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, în cadrul unui interviu pentru locals.md, informează OFICIAL.

Ea a mai menționat în context: „Știu unii politicieni percep politica ca pe o posibilitate de a-și satisface interesele personale, alții vin în politică din orgoliu, a treia categorie (și ei, din păcate, sunt foarte mulți) percep politica ca pe un mijloc de îmbogățire. Toți acești oameni sunt extrem de periculoși, mai ales atunci când ajung la putereunii își umplu buzunarele, alții lucrează ca CV-urile lor arate cât mai bune și ulterior obțină job-uri bine plătite peste hotare. Și practic nimeni nu se gândește la țară, la problemele oamenilor, cum ele pot fi soluționate”.

„Riscând fiu acuzată de lipsă de modestie, voi menționa, totuși, , în peste două decenii de când fac politică, tot timpul am pus interesele oamenilor în capul mesei, iar rezultatele pe care le-am înregistrat sunt o dovadă în acest sens.

Eu tot timpul am spus: dacă un politician vrea facă bani, atunci se ducă în business; dacă un politician are orgolii nesănătoase sau obsesii, se adreseze la specialiștii care se ocupă de așa cazuri; iar dacă ai venit în politicăfii bun și lucrează pentru țară, pentru oameni”, a conchis politiciana

Share