Igor Dodon: Stoianoglo nu este candidatul socialiștilor, ci un candidat apartinic

Igor Dodon: Stoianoglo nu este candidatul socialiștilor, ci un candidat apartinic

Alexandru Stoianoglo nu este candidatul socialiștilor. El este un candidat independent, pe care PSRM este gata să-l susțină, împreună cu alte partide. Declarațiile au fost făcute de Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), în cadrul emisiunii “Puterea a patra” de la N4.

În context, politicianul a menționat: “Ați văzut că am scos special bannerul de partid al PSRM și am vorbit pe fundal alb. Am cerut acest lucru colegilor. El nu este candidatul socialiștilor, ci un candidat apartinic, pe care a decis să-l susțină cel mai mare partid din țară. Dar dorim să facem acest lucru împreună cu celelalte forțe de opoziție. De aceea, am propus să ne întâlnim miercuri, să ne așezăm și să discutăm dacă Stoianoglo are șanse să obțină susținerea altor partide”.

Liderul PSRM a mai spus că înțelege că fiecare are propria sa agendă, “dar haideți să dăm o șansă propunerii unui candidat unic, care oricum va participa la aceste alegeri, indiferent de ceea ce se va întâmpla miercuri”.

Share