Vicepreședinte PSDE: Lansăm Campania Națională „Salvăm Referendumul” pentru a explica necesitatea și beneficiile modelului european

Vicepreședinte PSDE: Lansăm Campania Națională „Salvăm Referendumul” pentru a explica necesitatea și beneficiile modelului european

Prin lansarea Campaniei Naționale „Salvăm Referendumul”, Partidul Social Democrat European (PSDE) urmărește să nu admită întărirea partidelor pro-Kremlin și să consolideze întreaga societate pentru a asigura viitorul sigur și prosper al țării noastre. Declarația a fost făcută de Eremei Priseajniuc, vicepreședintele Partidului Social Democrat European (PSDE).

Politicianul, în cadrul emisiunii „Forum” de la Vocea Basarabiei TV, a subliniat că „orice deviere de la parcursul nostru european ar fi un colaps pentru Republica Moldova”.

Amintim că, la 18 iunie curent, PSDE a anunțat despre lansarea Campaniei Naționale „Salvăm Referendumul”. „Facem apel către cetățeni, partidele proeuropene autentice, societatea civilă, mediul academic, oameni de artă, cultură, asociațiile profesionale, toată lumea de bună credință, pentru consolidare și conlucrare pro-activă, stabilind o agendă comună de promovare a referendumului. Lansăm Campania Națională „Salvăm Referendumul” pentru a merge printre voi, pentru a explica necesitatea și beneficiile modelului european”, a declarat Ion Sula, liderul PSDE, în cadrul unei conferințe de presă.

Share