(VIDEO) Igor Dodon: Au trecut 5 ani de când Plahotniuc și complicii săi au fugit din Moldova, iar practicile sale au fost preluate de actuala guvernare

(VIDEO) Igor Dodon: Au trecut 5 ani de când Plahotniuc și complicii săi au fugit din Moldova, iar practicile sale au fost preluate de actuala guvernare

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a amintit că, „exact 5 ani în urmă, pe 14 iunie 2019, Plahotniuc și complicii săi au fugit din Moldova”.

„Au trecut 5 ani, dar, din păcate, practicile și metodele lui Plahotniuc au fost preluate de actuala guvernare”, a precizat el.

Igor Dodon în context a mai spus: „Pentru decizia de a elibera țara de Plahotniuc plătesc și acum, sub forma numeroaselor dosare penale împotriva mea, dar nu regret această decizie. Ea a fost luată în interesul cetățenilor Republicii Moldova.

În ultimii 5 ani, oligarhii fugari au încercat să distrugă PSRM, să cumpere membrii partidului nostru, să mă împiedice să revin în funcția de președinte al partidului, iar astăzi deja amenință cu materiale compromițătoare dacă mă decid să candidez pentru funcția de președinte”.

„Da, astăzi noi, socialiștii, suntem între ciocan și nicovală. Pe de o parte Maia Sandu și PAS, care inițiază dosare penale și pun presiune pe rudele și colegii mei de partid, iar pe de altă parte oligarhii fugari, Plahotniuc și alții, care vor să ne distrugă și ne amenință. Maia Sandu are nevoie de oligarhi, iar oligarhii de ea. Ei lucrează împreună împotriva noastră.

Dar noi am rezistat și vom rezista în continuare. Una dintre principalele noastre sarcini este să scăpăm țara de practicile lui Plahotniuc și de cei care le-au preluat”, a subliniat liderul PSRM.

Share