Este greu să cucereşti dragostea poporului? Irina Vlah: „Sunt în politică de 19 ani și…”

Este greu să cucereşti dragostea poporului? Irina Vlah: „Sunt în politică de 19 ani și…”

„Un adevărat politician este dedicat cauzei sale. Sunt în politică de 19 ani și nu mi-am stabilit niciodată, ca obiectiv, să-mi asigur dragostea oamenilor. Când pur și simplu te concentrezi asupra sarcinilor tale, succesul și sprijinul oamenilor devin rezultatul natural al muncii pe care o depui” – a răspuns Irina Vlah, președinta „Platformei Moldova”, la întrebarea „Este greu să cucereşti dragostea poporului?”.

În cadrul unui interviu pentru revista VIP Magazin, politiciana a spus că, pacea, armonia și umanitatea – aceasta e ideologia sa și vrea ca valorile aceste să le facă parte a politicii moldovenești.

„Sunt convinsă că cetățenii R. Moldova merită mai multă grijă, atenție și un trai decent. Astăzi, sunt implicată plenar în edificarea unui stat prosper, bazat pe valori și principii frumoase. Iar, alături de oamenii Moldovei, sunt determinată să creăm un viitor frumos copiilor noștri”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Irina Vlah a declarat că, astăzi guvernarea îi tratează pe moldoveni precum o mamă vitregă rea pe copiii altora, dar e convinsă că în scurt timp lucrurile se vor schimba.

„Nu lăsăm mâinile în jos, muncim, luptăm chiar, pentru că Republica Moldova și locuitorii săi, merită o viață bună, un trai decent, în liniște și pace”, a subliniat ea.

Share