PSDE a avut discuții cu membrii echipei din Soroca

PSDE a avut discuții cu membrii echipei din Soroca

Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sula, împreună cu Secretarul general Cazacu Iurie s-au întâlnit cu echipa PSDE Soroca, condusă de Ghenadie Muntean. Temele de discuție au vizat evoluțiile de pe scena politică, problemele cu care se confruntă oamenii și cum putem interveni pentru a-i ajuta în aceste timpuri grele precum și activitățile curente de partid.

Membrii Organizației au fost consultați privind candidatul formațiunii pentru alegerile prezidențiale din toamnă și desfășurarea campaniei de promovare a referendumului privind integrarea europeană a țării.

„Deși nu am fost de acord cu modul în care a fost lansat acest referendum și am expus public riscurile pe care le comportă, PSDE va susține acest plebiscit, pentru că suntem convinși că drumul european este unicul posibil pentru a garanta securitatea și bunăstarea oamenilor”, a spus președintele Ion Sula.

Un alt subiect de discuție a vizat alegerile europarlamentare din 9 iunie curent. S-a menționat că în acest scrutin, Partidul Social Democrat European sprijină partenerii din Partidul Social Democrat România și îndeamnă moldovenii cu cetățenie română să voteze Alianța PSD-PNL. Un număr mai mare de deputați social-democrați în Parlamentul European va asigura continuarea proiectelor de susținere pentru Republica Moldova și va accelera parcursul nostru european.

Share