Conducerea PSDE a discutat cu organizația teritorială din Ștefan Vodă despre alegeri

Conducerea PSDE a discutat cu organizația teritorială din Ștefan Vodă despre alegeri

Conducerea PSDE continuă seria de consultări cu Organizațiile Teritoriale. De această dată, președintele PSDE, Ion Sula, și secretarul general Cazacu Iurie au discutat cu echipa PSDE Ștefan Vodă.

A avut loc un schimb de opinii privind identificarea candidatului formațiunii pentru alegerile prezidențiale, campania de promovare a referendumului privind integrarea europeană a țării precum și participarea la alegerile europarlamentare din 9 iunie curent.

Membrii și simpatizanții PSDE sunt îndemnați să susțină în scrutinul pentru europarlamentare partenerii din PSD România, votând Alianța electorală PSD-PNL.

„De reprezentanții României în Parlamentul European depinde mult și viitorul european al Republicii Moldova. Haideți să facem o alegere responsabilă și corectă, acordând sprijin partidelor și oamenilor care au demonstrat rezultate și fapte concrete pentru noi. Este esențial ca proiectele de susținere pentru toți cetățenii Republicii Moldova să fie continuate”, a declarat președintele Ion Sula.

Share