Combinatului de panificaţie „Franzeluţa” S.A. a lansat noi tipuri de pâine
Cel mai mare producător de pâine din R. Moldova, Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. şi-a stabilit drept prioritate diversificarea producţiei sale. Astfel, graţie liniilor noi puse în funcţiune în ultimii doi ani, Combinatul lansează, periodic, noi tipuri de pâine, chifle, biscuiţi, informează Oficial.
Recent, „Franzeluţa” S.A. a început să producă încă trei feluri de pâine. Astfel, consumatorii fideli ai întreprinderii se pot delecta cu pâine de grâu rotundă „Albă” , cu greutatea de 0,55 kg, care este produsă din făină de calitate superioară şi fortificată cu acid folic şi fumarat de fier, pâine „Praga” fără drojdii – cu greutatea de 0,6 kg, produsă din amestec de făină de secară şi făină de grâu de calitate întâi şi pâinea rotundă „De grâu” – cu greutatea de 0,62 kg, produsă din făină de grâu, calitate întâi.
„Franzeluţa” S.A. lansează noi tipuri de pâine, căci consumatorii îşi doresc produse cât mai diverse. Din păcate, unele surse media percep aceste lansări de produse noi drept majorări ale preţurilor la produsele „Franzeluţa”, ceea ce este regretabil. Prioritatea Combinatului este de a satisface solicitările consumatorilor. Ne mândrim cu faptul că, „Franzeluţa” reuşeşte an de an să-şi bucure consumatorii cu produse variate, care corespund solicitărilor şi aşteptărilor, cum ar fi pâinea din făină de grâu de calitate superioară, mix-uri de făină cu menire funcţională asupra unui consum sănătos, mix-uri originale de ingrediente naturale cu organoleptică sporită şi incomparabilă”, spune directorul general „Franzeluţa” S.A., Victor Cojocaru.
Actualmente, combinatul produce zilnic 120 de tone de produse de panificaţie. Din făină de grâu de calitate superioară se coace așa pâine cum este: Botanica, Pentru toast, Preferată, Pentru tartine, Orăşenească Plus etc. Din amestecuri de făină de grâu şi secară se produc pâinile: Cu hamei, Borodinschii nou , Lan, Longevita, Cu fructe, Ciobănaş, Cuptoraş, Nistru, De Riga.
De asemenea, „Franzeluţa” S.A. produce seria de pâine funcţională, cum este: La Provincie, Cu Graham, Orăşenească, Albă, (fortificate cu fier şi acid folic), Praga fără drojdii.
Totodată, tot mai mult este apreciată de către consumatori pâinea produsă în baza reţetelor originale, cum ar fi: Borodinschii, Nistru, Cu fructe, De Riga, Nucuşor.
“La momentul de faţă, tehnologii „Franzeluţa” S.A. lucrează asupra lansării de noi tipuri de pâine care vor fi cu adaosuri de seminţe şi mix-uri de cereale. Vom continua să muncim şi să diversificăm produsele noastre, astfel încât, clienții noștri să găsească la „Franzeluţa” pâinea pe care și-o doresc să o aibă pe masă”, spune Victor Cojocaru.
Mihaela Rotari