Moțpan: Plecarea din Platforma DA nu are nicio legătura cu starea mea de sănătate sau cu oboseala, cum ar vrea unii să pară

Moțpan: Plecarea din Platforma DA nu are nicio legătura cu starea mea de sănătate sau cu oboseala, cum ar vrea unii să pară

Fostul deputat Chiril Moțpan a venit cu precizări privind plecarea sa din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (DA), informează OFICIAL.

„Plecarea din Platforma DA nu are nicio legătura cu starea mea de sănătate sau cu oboseala, cum ar vrea unii să pară. Ceea ce m-a determinat să iau această decizie este că, în urma unor acțiuni, care sau produs pe parcursul ultimei perioade de timp, m-am convins că nu mai pot face parte din echipa actualului președinte de partid. Am ajuns la vârsta când înțeleg că în viață trebuie să te ghidezi de fiecare dată după ce crezi că e corect de făcut, nu după ceea ce e comod. Frica poate fi depășită, dar mustrările de conștiință – nu! Și, mi-ar place să cred, că butoanele de comandă se mai află la partid și nu în altă parte”, a declarat el.

Totodată, Chiril Moțpan a spus: „Celor care se identifică cu Platforma DA le doresc să trăiască întotdeauna cu demnitate. Fără ea, ca o coloană vertebrală care te ține responsabil în fața propriei ființe, nu ai cum să te menții pe drumul greu al cultivării de sine”.

Share