Elevii pot participa la expoziția-concurs „Arhitectura în culori”, cu prilejul a 150 ani de la nașterea arhitectorului Alexei Șciusev

Elevii pot participa la expoziția-concurs „Arhitectura în culori”, cu prilejul a 150 ani de la nașterea arhitectorului Alexei Șciusev

Cu prilejul aniversării a 150 de ani de la nașterea arhitectorului Alexei Șciusev, Primăria Chișinău anunță lansarea expoziției-concurs republican de arte plastice „Arhitectura în culori”.

La concurs pot participa elevii din instituțiile de învățământ artistic extrașcolar din Republică.
Lucrările pot fi realizate în diverse tehnici (ulei, acuarelă, guașă, tuș, creion, pastel, tehnică mixtă, batik, colaj, tapiserie ş.a.) dar trebuie să se încadreze în dimensiunile A3, A2.

Compartimente:
– Compoziţie
– Compoziție decorativă
– Grafică

Pot participa copiii de la:
▪️11 – 14 ani
▪️15 – 17 ani

Condiții obligatorii: lucrările trebuie să fie inspirate din arhitectura națională. Un participant poate prezenta o singură lucrare.

Recepționarea lucrărilor în original va avea loc în perioada 5-9 februarie 2024. Lucrările câștigătorilor vor fi expuse la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Fiecare participant va primi o diplomă de participare. Totodată, sunt prevăzute premii și mențiuni pentru fiecare compartiment și categorie de vârstă.

Concursul nu presupune nici o taxă de participare pentru concurenți.

Share