De la PSRM la „Renaștere”. Alexandr Suhodolschi: Prezența lor va contribui la consolidarea și dezvoltarea formațiunii!

De la PSRM la „Renaștere”. Alexandr Suhodolschi: Prezența lor va contribui la consolidarea și dezvoltarea formațiunii!

Partidul „Renaștere” anunță despre aderarea la partid a unor noi socialiști. Conform comunicatului de presă al formațiunii, au aderat reprezentanții autorităților locale și conducătorii organizațiilor teritoriale din raioanele Nisporeni, Hâncești și Telenești – Pavel Artamonov, Olesea Brânză și Alexandru Isac.

Deputatul Alexandr Suhodolschi, membru al Partidului „Renaștere” a remarcat că prezența lor va contribui la consolidarea și dezvoltarea formațiunii.

„Împreună ne vom direcționa eforturile pentru atingerea bunăstării Moldovei și prosperității poporului. Reprezentanții puterii locale, conducătorii și membrii organizațiilor teritoriale ale Partidului Socialiștilor din raioanele Nisporeni, Hâncești și Telenești – Pavel Artamonov, Olesea Brânză și Alexandru Isac, au luat decizia de a adera la partidul „Renaștere” și să devină parte a echipei noastre puternice și de perspectivă. Împreună vom obține pentru Moldova și poporul ei rezultate semnificative și vom uni toți locuitorii țării împotriva actualului regim politic burghez”, a spus Suhodolschi.

Partidul „Renaștere” s-a activizat în ultima perioadă. Formațiunea este condusă de Natalia Parasca, care este Președinte interimar. În august va avea loc congresul partidului, unde va fi aleasă conducerea.

Share