Sheriff și-a aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Sheriff și-a aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

FC Sheriff Tiraspol și-a aflat, luni, 24 iulie, posibilii adversari din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, sezonul 2023-2024.

În cazul în care va trece în turul doi preliminar de Maccabi Haifa (Israel), campioana Moldovei va juca pe 8/9 august, în deplasare împotriva câștigătoarei meciului HŠK Zrinjski (Bosnia și Herțegovina) – ŠK Slovan Bratislava (Slovacia). Returul va avea loc pe 15 august la Tiraspol. Dacă va ajunge în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, echipa pregătită de Roberto Bordin își va asigura cel puțin prezența în grupele Europa Conference League.

Dubla cu Maccabi Haifa este programată pe 26 iulie, la Tiraspol și pe 2 august, în Israel. În cazul unui eșec, „galben-negrii” își vor continua parcursul european în Europa League, runda a treia preliminară.

În runda inaugurală de calificare a Ligii Campionilor din acest sezon, Sheriff a învins Farul Constanța (România), scor 0-1 și 3-0 după prelungiri.

De la ora 15:00, la sediul UEFA de la Nyon, va avea loc tragerea la sorți, în urma căreia alte două echipe moldovenești, Petrocub Hîncești și Zimbru Chișinău își vor afla posibilii adversari din turul trei preliminar al Europa Conference League.

Share