Start admitere la USM

Start admitere la USM

Universitatea de Stat din Moldova a dat startul oficial al Admiterii, sesiunea 2023. Începând de astăzi 24 iulie și până la data de 31 iulie, candidații la studii superioare sunt așteptați la USM pentru a depune dosarul de concurs, care poate fi înregistrat și online pe eadmitere.usm.md.

Încă de la primele ore ale dimineții, candidații au venit în număr mare la USM, dornici să aplice la cele circa 60 de programe de Licență și Master din cadrul celor 11 facultăți USM.

Candidații au fost întâmpinați de către membrii Comisiei de Admitere, dar și de către rectorul USM, Igor Șarov, prorectorii USM, studenți și cadre didactice, care le-au urat succes candidaților și le-au oferit suport în procesul de înregistrare a dosarelor de concurs.

Astfel, actele în original vor putea fi depuse în perioada 24 iulie-31 iulie 2023, conform orarului stabilit de Comisia de admitere, la adresă: str. Al. Mateevici 60, or. Chișinău.

Rezultatele finale vor fi anunțate la data de 07 august 2023.

Lista actelor necesare pentru concursul de admitere poate fi accesată aici: https://admitere.usm.md/?page_id=562 .

Rezultatele preliminare ale concursului de admitere vor fi anunțate la 01 august 2023 și vor putea fi vizualizate accesând https://admitere.usm.md/?page_id=2682 .

Informații suplimentare despre Concursul de Admitere la Universitatea de Stat din Moldova puteți afla accesând portalul https: https://admitere.usm.md/ sau la numerele de telefon – https://admitere.usm.md/?page_id=1445 .

Le dorim succes tuturor candidaților și îi așteptăm cu drag în marea familie a Universității de Stat din Moldova.

Share