Dorin Recean l-a prezentat pe noul director al Agenției Relații Funciare și Cadastru

Dorin Recean l-a prezentat pe noul director al Agenției Relații Funciare și Cadastru

Prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, l-a prezentat echipei pe Ivan Danii noul director general al Agenției Relații Funciare și Cadastru, informează OFICIAL. 

Premierul, Dorin Recean, a venit cu un mesaj de salut pentru colectivul Agenției și a adresat felicitări privind numirea unui tânăr conducător, care să dea o mai multă vigoare activității pe care urmează să o desfășoare Agenția. ”Sunt două probleme abordate permanent în teritoriu, în cadrul vizitelor de lucru,  delimitarea și evaluarea, iar cu eforturile comune ale Agenției  și tuturor entităților implicate, ar trebui să accelerăm aceste procese”, a menționat prim-ministrul.

Totodată, șeful Executivului a subliniat importanța celorlalte domenii administrate de către Agenție Relații Funciare și Cadastru, în contextul digitalizării, și anume georeferințierea și sistemele de cartografiere, care aduc plus valoare domeniului economic, celui de apărare, precum și în multe alte domenii, în luarea unor decizii optime.

La rândul său, Ivan Danii a mulțumit pentru încrederea acordată subliniind că, în scurt timp, vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru consolidarea capacităților instituționale ale autorității.  În același context, noul director general a specificat importanța stabilirii unei colaborării proactive în cadrul echipei cu identificarea ideilor și soluțiilor pentru îmbunătățirea situației actuale.

Spre final, premierul a dorit succese noii conduceri ai Agenței Relații Funciare și Cadastru în activitatea profesională, asigurându-l de susținerea deplină din partea echipei guvernamentale.

Share