Andrei Năstase nu mai este „angajat la Platforma DA”

Andrei Năstase nu mai este „angajat la Platforma DA”

După ce ieri-seară a actualizat informațiile de pe contul său de Facebook – precum că „nu mai lucrează la Platforma DA”, au apărut întrebări din partea mai multora, așa că, Andrei Năstase, fost președinte al formațiunii, a pus punctele pe „i”, informează OFICIAL.

„Eu am stat la fundamentul Platformei Civice Demnitate și Adevăr… De nevoie bineînțeles am acceptat în 2015 să devin președinte de partid, pentru că nimeni nu voia să-și asume preluarea palierul politic al acelui minunat protest pe care l-am organizat noi… Pentru că eu niciodată nu m-aș fi înregimentat într-un partid politic, pentru că eu sunt un om liber, eu altfel văd lucrurile…”, a menționat el în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea TV.

Politicianul, cu referire la postarea de Facebook, a spus că „nu s-a întâmplat absolut nimic” ieri.

„Ceea ce s-a întâmplat… În momentul în care am decis să nu mai candidez și am lăsat loc pentru alții, eu m-am distanțat de politic în general. Nu particip la luarea deciziilor din partid, și nu doar din acel moment, ci din momentul în care Platforma DA a început să-și piardă din identitate, or, identitatea Platformei era legată de niște lucruri esențiale pentru mine: familie credință și, mai mult decât orice, dreptate! Iată atunci când un partid renunță la a face dreptate în beneficiul politicului, eu mă distanțez… pentru că acolo unde e lege și dreptate, nu ar trebui să existe politic…

Eu nu am făcut altceva decât să-mi actualizez CV-ul… Pe Facebook era indicat că eu sunt președinte al Platformei DA și nu e corect, dar eu nu mai sunt președinte din mai”, a explicat el.

Andrei Năstase a spus că el deține titlul de președinte al Platformei DA și a mulțumit tuturor susținătorilor și membrilor pentru acest lucru.

Fiind întrebat dacă rămâne membru de partid, el a menționat că la moment se dedică familiei, studiilor și activității de avocat.

„Și mă îndrept tot mai mult către rădăcinile mele, către ceea ce înseamnă civic”, a conchis președintele fondator al Platformei DA.

Share