Adrian Lebedinschi a participat la cea de-a 60-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni juridice și politice a APCEMN

Adrian Lebedinschi a participat la cea de-a 60-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni juridice și politice a APCEMN

Deputatul Adrian Lebedinschi, șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Cooperării la Marea Neagră (APCEMN), a participat astăzi la cea de-a 60-a Reuniune a Comisiei pentru chestiuni juridice și politice a APCEMN. Evenimentul s-a desfășurat în format online.

În cadrul sesiunii a fost examinat raportul și recomandările Comisiei pentru chestiuni juridice și politice a APCEMN, cu genericul „Rolul parlamentelor în stimularea investițiilor străine în statele membre OCEMN”. De asemenea, participanții la eveniment au discutat despre planul de activități al Comisiei pentru anul 2023 și au stabilit agenda următoarei reuniuni.

Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră a fost creată în 1993, la Istanbul, de către reprezentanții parlamentelor din nouă ţări. În prezent, APCEMN include delegații ale Parlamentelor din 13 state membre ale Organizației pentru Cooperarea Economică la Marea Neagră: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Macedonia de Nord, România, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina.

Share